Snoeiwerkzaamheden op Landgoed Voorlei

28 maart 2019

 

Vanaf maandag 25 maart is de hovenier bezig met snoeiwerkzaamheden in het park. Dit gaat ongeveer 6 tot 7 dagen duren.  Hiervoor rijden er de komende dagen grote trekkers door het park. Zij rijden de gerooide takken naar achteren. Daar worden ze tot snippers vermalen en gecomposteerd. Deze compost wordt later weer in het park gebruikt.  De hoveniers houden uiteraard zo goed mogelijk rekening met wandelaars en andere parkbezoekers. Wij vertrouwen op wederzijds begrip en voorzichtigheid.

Open dag Landgoed Voorlei 9 maart

21 februari 2019

 

Zaterdag 9 maart a.s. bent u tussen 15.00 en 17.30 uur welkom in het Veurhuis aan de Veursestraatweg 185. Deze middag kunt u op elk gewenst moment tussen 15.00 en 17.30 uur op eigen gelegenheid de actuele status van de plannen komen bekijken en in gesprek gaan met diverse betrokken experts. Daarnaast kunt u, aan de hand van een speciale routekaart die een vooruitblik geeft op de hoofdlijnen van het plan, een rondwandeling maken over het park. Speciaal voor kinderen is er gelegenheid om onder begeleiding te knutselen.

Om te kunnen anticiperen op het aantal gasten is aanmelding vooraf noodzakelijk. Graag vóór 4 maart via info@voorlei.nl o.v.v. Open dag Landgoed Voorlei. Geeft u alstublieft ook aan met hoeveel personen u gaat komen.